5 фактів про холістики для киці

5 фактів про холістики для киці
Маєте вдома кицю? Маєте величезну купу щастя та невеличку купку проблем: як нагодувати та чим розрадити улюбленця. Неважливо – має він довжелезний перелік аристократичних предків або був знайдений під колесами автівки у власному дворі. Відповідаєте за них саме ви. Як купити корм для кішок, який гарантує здоров’я вашого домашнього щастя?

Холістики як філософія

Саме так: це великий Аристотель стверджував, що ціле завжди більше, ніж сума його частин. Симбіоз компонентів надає окремим частинам нових властивостей, які збільшують можливості цілого. Холістик у перекладі – цілісний. Так дієтологи визначають систему харчування, в якої всі компоненти допомагають досягнути головної мети – здоров’я.

Холістики як усвідомлений вибір

Якщо ваша киця постійно перебуває вдома – вона не має можливості знайти додатків джерела вітамінів та мінералів, що існують у дикій природі. Максимум, на що здатна тварина – відмовитись від відверто небезпечного продукту. Власники тварин повинні усвідомлювати, що довге життя без хвороб можливе лише при комплексному корисному харчуванні, в якому немає місця штучним та шкідливим продуктам.

5 фактів про холістики для киці

Холістики як концепція

Перше правило холістичної зоодієти: всі компоненти харчування приносять виключно корись, а їх поєднання надає їжі додаткових корисних властивостей. Екстракти ананасу допомагають травленню, витяжка з коренів зміцнює імунітет, а екстракт морських мідій робіть міцними хрящі. Кожен корм має додаткові вітаміни та мінерали, які в звичайній їжі містяться у недостатньої для нормального життя тварини кількості. 

Що є у холістиках

Реклама холістиків для тварин знайшла просту для сприйняття власників формулу відмінності звичайних та холі стичних кормів. Холістики виробляють виключно з інгредієнтів, що допущені для харчування людини. Будь-який корм відомого бренду з поміткою «холістик» має у складі корисну для тварини суміш компонентів:

  • якісне м'ясо, рибу або морепродукти;
  • рис, овочі, фрукти, трави та коріння;
  • вітаміни та мінерали.

Для підвищення корисних властивостей використовують екстракти, витяжки, коктейлі, відвари – це сучасна магія, яка сприяє здоров’ю кішок.

5 фактів про холістики для киці

Чого немає у холістиках

Категорично не допускається використання неякісних м’ясопродуктів та відходів. У кормах відсутня целюлоза, соя, цукор, продукти з ГМО. Всі корма позбавлені штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.

Кожна порція їжі за холістичною дієтою допомагає вашій киці бути веселою, красивою та щасливою.

5 фактів про холістики для киці

Путь

Фильтры

питание

Теги

холістики, холістики для кішки, харчування для кішки, корм для кішки, як вибрати корм для кішок

Похожие